heading

Red Rain

Red RainPija energjike Red Rain është krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë me një koncentrim të kafeinës (deri ne 250 mg). RedRain stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale, nxit freskinë e shpejtë dhe jep energji. Red Rain mund ta gjeni në 4 lloje të paketimeve: në shishe 1.5l, dhe 0.5l,0.33l dhe në kanaqe alumini 250ml.